Super Cup 2018

Kære alle danske el-hockey klubber

Ved sidste årsmøde fik Idrætsudvalget dispensation til at afvikle supercuppen anderledes end det der står i reglerne. Derfor vil Idrætsudvalget invitere alle danske hold, uanset division, til Supercup 2018 d. 7-8. april 2018 i Nordvest Hallen – Gilmosevej 18 – 7400 Herning. Ved denne turnering vil der blive afprøvet nogle nye spilleregler, således der kan dannes et ordentligt billede af om disse fungere godt nok til at komme ind i vores regler. I de seneste sæsoner er Idrætsudvalget blevet gjort opmærksom på at mange kampe ender med endeløst låst bandespil, hvilket vi ønsker at få løst. Endvidere er el-hockey stolene blevet hurtigere til at accelerere, hvilket betyder at modstanderen næsten kan nå bolden før den er rigtigt i spil igen efter fx frislag og målslag. Idrætsudvalget ønsker derfor at afprøve følgende:

– Dommerkast på midterlinjen i den side spillet var i gang. Bolden slippes i en afstand af 2 meter fra banden. Alle øvrige spillere ved dommerkastet opholder sig bag egen straffelinje.
– Ved frislag/målslag skal modstanderne være mindst 4 meter væk fra stedet hvor frislaget tages.
– De 2 sidste minutter af 2. halvleg i ordinær spilletid, standses tiden ved alle spilstop også uden dommerens anvisning.
– Ved forlænget spilletid, 5 minutter, standses tiden ved alle spilstop.
– Der spilles golden goal, første scorede mål er afgørende i forlænget spilletid.

Ved spørgsmål til reglerne skriv eller ring endelig til Idrætsudvalget (http://elhockey.dk/sporten/idraetsudvalget/ ). Turneringsstrukturen afhænger af hvor mange hold der tilmelder sig, og vil derfor først blive udsendt efter tilmeldingsfristen.

Der vil lørdag aften d. 7. april blive afholdt fællesspisning i hallen, som vi håber alle vil støtte op om for at skabe en hyggelig aften.

Vi ser frem til en rigtig god el-hockey turnering med massere af gode kampe og fair play, og håber at så mange hold som muligt deltager.